Plaagdierbestrijding nodig? Neem contact op met SEPP Bedrijfshygiëne

Contact

Zowel insecten als knaagdieren kunnen voor enorme schade zorgen in uw bedrijf. Niet alleen voor levensmiddelen, maar ook voor kabels en installaties vormen plaagdieren een risico. Overlast veroorzaakt door plaagdieren moet snel en vakkundig worden aangepakt. Heeft u last van ongedierte in uw bedrijfspand? Bel ons direct via 06 - 24 77 50 51. Wij komen u zo snel mogelijk te hulp!

Neem direct contact met ons op

Bestrijden van plaagdieren

Onze werkwijze is gericht op Integrated Pest Management (IPM). Uitgangspunt hierbij is wering en preventie van plaagdieren en indien nodig het bestrijden hiervan. Na een gedegen inspectie werken we volgens een plan van aanpak om zodoende snel en efficiënt de overlast te verhelpen. Voor zowel preventieve maatregelen tegen ongedierte als maatregelen om een bestaande plaag te bestrijden belt u dus naar 06 - 24 77 50 51. Met SEPP Bedrijfshygiëne uit Lutjebroek is uw bedrijfspand binnen de kortste keren geheel vrij van ongedierte.

Bedrijfshygiëne

Overlast van ratten of muizen?

Wilt u uw werkplek geheel en blijvend vrij houden van ratten of muizen? Dan bent u bij SEPP Bedrijfshygiëne aan het juiste adres. Wij bestrijden ratten en muizen in alle bedrijfspanden in de Kop van Noord-Holland. Bel nu!

Neem contact op